הום פרייז ממכר

לא תאמינו כמה קל להכין מנה של הום פרייז בדיוק כמו של מסעדות, רק אצלכם במטבח. קלה להכנה, ממכרת ונטרפת בשניות. רק שלא תגידו שלא הזהרנו

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 06/08/25 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתפוחי האדמה

4-5 תפוחי אדמה בינוניים

3 כפות שמן זית

3 כפות קורנפלור

חצי כפית מלח

לרוטב

רבע כוס רוטב סויה

רבע כוס צ'ילי מתוק

רבע כוס רוטב טריאקי

2 שיני שום, כתושות

1 כפית ג'ינג'ר, מגורר

רבע כפית צ'ילי יבש גרוס, למי שאוהב חריף

להגשה

בצל ירוק, פרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות של 2 סנטימטר.

3 מניחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומוסיפים שמן זית, קורנפלור ומלחץ מערבבים עד לאיחוד.

4 משטחים את תפוחי האדמה על התבנית ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות, עד שהם רכים וזהובים.

5 מחממים מחבת עמוקה יחסית, ושמים בה סויה, צ'ילי מתוק, טריאקי, שום, ג'ינג'ר, וצ'ילי גרוס למי שמשתמש. מערבבים לאיחוד. מוסיפים את תפוחי האדמה פנימה, ומערבבים למשך 2 דקות.

6 מעבירים לצלחת הגשה, ומוסיפים מעל פרוסות בצל ירוק.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

הומפרייז ממכר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
הומפרייז ממכר. אנחנו לא היינו מוותרים על הצ'ילי|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!