הום פרייז ממכר
לא תאמינו כמה קל להכין מנה של הום פרייז בדיוק כמו של מסעדות, רק אצלכם במטבח. קלה להכנה, ממכרת ונטרפת בשניות. רק שלא תגידו שלא הזהרנו
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לתפוחי האדמה
4-5 תפוחי אדמה בינוניים
3 כפות שמן זית
3 כפות קורנפלור
חצי כפית מלח
לרוטב
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס צ'ילי מתוק
רבע כוס רוטב טריאקי
2 שיני שום, כתושות
1 כפית ג'ינג'ר, מגורר
רבע כפית צ'ילי יבש גרוס, למי שאוהב חריף
להגשה
בצל ירוק, פרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות של 2 סנטימטר.
3 מניחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומוסיפים שמן זית, קורנפלור ומלחץ מערבבים עד לאיחוד.
4 משטחים את תפוחי האדמה על התבנית ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות, עד שהם רכים וזהובים.
5 מחממים מחבת עמוקה יחסית, ושמים בה סויה, צ'ילי מתוק, טריאקי, שום, ג'ינג'ר, וצ'ילי גרוס למי שמשתמש. מערבבים לאיחוד. מוסיפים את תפוחי האדמה פנימה, ומערבבים למשך 2 דקות.
6 מעבירים לצלחת הגשה, ומוסיפים מעל פרוסות בצל ירוק.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!