אוכל
  1. לביבות סלק ומוצרלה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    שוברים את הראש מה להכין לכבוד נר האחרון? הנה

    לביבות סלק ומוצרלה שתמיד באות טוב

  2. מרק ברוקולי מוקרם (צילום: דפני פתיחה)

    מרק ברוקולי עם טיפ זהב לקרמיות משגעת

    תראו מה זה, אפילו לטחון אותו לא צריך

  3. לביבות פירה ומוצרלה הכי קלות להכנה (צילום: קרן אגם, אוכל טוב, mako)

    לביבות פירה ומוצרלה הכי קלות להכנה

    כל כך מגרות שנראה לנו שנאמץ אותן לנצח

  4. לביבה משפחתית בתנור (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    השנה נותנים ללביבות לעבוד אצלנו

    המתכון של יעל קצב ללביבה משפחתית בתנור

  5. לביבות ירק (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)

    לא מחכים לחנוכה: לביבות ירק ותפוח אדמה

    ברור שנכין אותן גם לנר ראשון, אבל למה לחכות?

  6. בורקס מדפי אורז (צילום: מיכל הלפרין, mako אוכל)

    בורקס דפי אורז עם גבינות

    הגרסה דלת הקלוריות ונטולת הגלוטן לבורקס

  7. קציצות טופו במרקם נורמלי (צילום: מיכל הלפרין, mako אוכל)

    סוף סוף ניצחנו את בעיית המרקם של קציצות טופו

    קציצות טופו מצוינות במרקם שמזכיר מוסקה

  8. תבשיל חומוס ומנגולד חורפי (צילום: ריטה גולדשטיין)

    רק להוסיף אורז: הקדירה שאנחנו חייבים לאמץ

    תבשיל חומוס ומנגולד חורפי ולימוני

  9. צ'יפס אייר פרייר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    יש לכם אייר פרייר? ככה מכינים בו צ'יפס מושלם

    אחרי ים של ניסיונות - זאת הנוסחה המנצחת

  10. מרק שורבה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    חורפי, טעים, מנחם ומרגש

    היום זה בדיוק יום למרק שורבה

  11. אורז אדום של סבתא דליה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    ככה עושים את זה: אורז אדום של סבתא דליה

    לטעמנו מדובר במתכון המושלם

  12. סלט שורשים (צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים לחג)

    סלט השורשים הזה טעים כמו שהוא חתיך

    קולרבי, סלק (טרי!) ועוד הפתעות שוות

  13. שניצל חציל ברוטב עגבניות  (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    יש אורחים בקרוב? מושלם. אין? עוד יותר טוב

    שניצל חציל ברוטב עגבניות

  14. אגרול אפוי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    אותו כיף, בלי כל הקלוריות

    הכנו אגרול בתנור, יצא מעולה!

  15. תפוחי אדמה מעוכים (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    הדרך הכי טעימה להכין תפוחי אדמה מעוכים

    ותאמינו לנו שטעמנו הרבה ניסיונות

  16. במיה צלויה של רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)

    במיה רירית? לא אצל רותם ליברזון

    כל מה שצריך זה להכין אותה בגריל

  17. תבשיל לוביה - תוספת מושלמת לראש השנה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)

    תבשיל לוביה מושלם לראש השנה, וגם סתם כך

    האתגר היחיד הוא לזכור להשרות את הלוביה ללילה

1