סלט בישבש מרוקאי

הכלל הראשון של סלט בישבש אמיתי הוא שכל המוסיף גורע. שומר, שמיר, מלח, לימון ושמן זית – זה כל מה שצריך, שום דבר מעבר לזה. הכלל השני: הוא בכלל הכי טעים אחרי יום במקרר

יעל קצב | mako | פורסם 23/04/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3-4 ראשי שומר

מיץ מ-2 לימונים

רבע צרור שמיר, קצוץ (אפשר להמיר בפטרוזיליה)

מלח

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 פורסים את השומר לאורכו לפרוסות דקות. מעבירים לקופסה גדולה.

2 מוסיפים שמיר, מלח, לימון ושמן זית ומערבבים (אפשר לסגור את הקופסה ולנער).

** הבישבש יהיה במיטבו יום אחרי ההכנה, אבל אפשר ליהנות ממנו מאוד כבר אחרי שעה.

סלט בישבש (צילום: יעל קצב)
או!|צילום: יעל קצב

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!