סלט בישבש מרוקאי
הכלל הראשון של סלט בישבש אמיתי הוא שכל המוסיף גורע. שומר, שמיר, מלח, לימון ושמן זית – זה כל מה שצריך, שום דבר מעבר לזה. הכלל השני: הוא בכלל הכי טעים אחרי יום במקרר
יעל קצב | mako
| פורסם 23/04/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3-4 ראשי שומר
מיץ מ-2 לימונים
רבע צרור שמיר, קצוץ (אפשר להמיר בפטרוזיליה)
מלח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 פורסים את השומר לאורכו לפרוסות דקות. מעבירים לקופסה גדולה.
2 מוסיפים שמיר, מלח, לימון ושמן זית ומערבבים (אפשר לסגור את הקופסה ולנער).
** הבישבש יהיה במיטבו יום אחרי ההכנה, אבל אפשר ליהנות ממנו מאוד כבר אחרי שעה.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!