נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטנים

איך מרימים מנה של מסעדה בחמש דקות עבודה, אתם שואלים? ממש ככה: בלי יותר מדי קיצוצים, אבל כן עם ערימות של טעם ומרקם עשיר. היום לצהריים נכין נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטנים ונתענג על כל ביס וביס

יעל קצב | mako | פורסם 10/08/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 כפות שמן זית

2 שיני שום, כתושות

1 פרוסת ג'ינג'ר, מגוררת

1 בצל ירוק, חתוך גס

250 מ''ל קרם קוקוס

2-3 כפות חמאת בוטנים

2 כפות רוטב סויה

מעט שמן שומשום

נודלס מוכנות להקפצה

להגשה:

עלי כוסברה

פרוסות פלפל צ'ילי אדום

אופן ההכנה:

1 במחבת מחוממת שמים שמן זית, שום כתוש, ג'ינג'ר מגורר ובצל ירוק. מערבבים למשך דקה.

2 מוסיפים סויה, קרם קוקוס, חמאת בוטנים ושמן שומשום. מערבבים.

3 מוסיפים למחבת עם הרוטב את הנודלס, ומערבבים עד שהוא מצפה אותם.

4 מגישים עם כוסברה טרייה ופלפל צ'ילי אדום.

 ** אפשר להוסיף למנה עוף או טופו בשלב ההתחלתי.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

נודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
נודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים. קרמית ועשירה|צילום: יעל קצב, mako אוכל
נודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
נודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים. נשבעים שזה בצ'יק|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!