נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטנים
איך מרימים מנה של מסעדה בחמש דקות עבודה, אתם שואלים? ממש ככה: בלי יותר מדי קיצוצים, אבל כן עם ערימות של טעם ומרקם עשיר. היום לצהריים נכין נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטנים ונתענג על כל ביס וביס
יעל קצב | mako
| פורסם 10/08/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
2 כפות שמן זית
2 שיני שום, כתושות
1 פרוסת ג'ינג'ר, מגוררת
1 בצל ירוק, חתוך גס
250 מ''ל קרם קוקוס
2-3 כפות חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה
מעט שמן שומשום
נודלס מוכנות להקפצה
להגשה:
עלי כוסברה
פרוסות פלפל צ'ילי אדום
אופן ההכנה:
1 במחבת מחוממת שמים שמן זית, שום כתוש, ג'ינג'ר מגורר ובצל ירוק. מערבבים למשך דקה.
2 מוסיפים סויה, קרם קוקוס, חמאת בוטנים ושמן שומשום. מערבבים.
3 מוסיפים למחבת עם הרוטב את הנודלס, ומערבבים עד שהוא מצפה אותם.
4 מגישים עם כוסברה טרייה ופלפל צ'ילי אדום.
** אפשר להוסיף למנה עוף או טופו בשלב ההתחלתי.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה


בתיאבון!