כדורי פירה הכי טעימים בעולם

אם יש בעולם מישהו שמצליח להגיד לא לכדורי פירה שיצאו זה עתה מהשמן - נשמח מאוד לפגוש אותו, שילמד אותנו את סוד האיפוק. בינתיים נמשיך לנשנש את הכדורים המטורפים האלה בהנאה עילאית

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 26/03/25 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-20 כדורים:

4 תפוחי אדמה, מקולפים

3 כפות גדושות קורנפלור

3 כפות עירית קצוצה

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מכינים פירה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות, עד שהם רכים (ככל שהקוביות יהיו קטנות יותר זמן הבישול יהיה קצר יותר). מסננים היטב.

2  מועכים את תפוחי האדמה בקערה לקבלת פירה.

3 מוסיפים לפירה קורנפלור, עירית, מלח ופלפל שחור, ומערבבים.

4 מחממים שמן לטיגון.

5 מרטיבים את הידיים ויוצרים מהפירה כדורים קטנים. מעבירים את הכדורים בזהירות רבה לשמן החם ומטגנים להשחמה.

6 מוציאים לרשת ומגישים עם מטבלים שאוהבים.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

כדורי פירה הכי טעימים בעולם (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
כדורי פירה הכי טעימים בעולם|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!