כדורי פירה הכי טעימים בעולם
אם יש בעולם מישהו שמצליח להגיד לא לכדורי פירה שיצאו זה עתה מהשמן - נשמח מאוד לפגוש אותו, שילמד אותנו את סוד האיפוק. בינתיים נמשיך לנשנש את הכדורים המטורפים האלה בהנאה עילאית
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 26/03/25
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לכ-20 כדורים:
4 תפוחי אדמה, מקולפים
3 כפות גדושות קורנפלור
3 כפות עירית קצוצה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מכינים פירה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות, עד שהם רכים (ככל שהקוביות יהיו קטנות יותר זמן הבישול יהיה קצר יותר). מסננים היטב.
2 מועכים את תפוחי האדמה בקערה לקבלת פירה.
3 מוסיפים לפירה קורנפלור, עירית, מלח ופלפל שחור, ומערבבים.
4 מחממים שמן לטיגון.
5 מרטיבים את הידיים ויוצרים מהפירה כדורים קטנים. מעבירים את הכדורים בזהירות רבה לשמן החם ומטגנים להשחמה.
6 מוציאים לרשת ומגישים עם מטבלים שאוהבים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!