צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
צלחת ניגובים
היינו אומרים לכם לחכות לאורחים עם המנה הטרנדית היפהפייה הזו, אבל האמת היא שאין שום סיבה. אתם לבדכם, או עם המשפחה, יכולים לעשות יופי של עבודה בלזלול אותה וליהנות מכל שנייה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 12/02/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
הפעם לא אוכלים עם סכין ומזלג, הלחם יהיה המחליף הראוי לצלחת הניגובים המשגעת והטעימה הזאת – כל לחם שאוהבים, קלוי או טרי (ההצעה שלנו לבגט משוח בשמן זית בסוף המתכון). וההכנה? 5 דקות בלחץ.
מרכיבים :
רבע כוס שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
חצי כוס עגבניות מיובשות, קצוצות דק
חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים, קצוצים דק
1 שן שום, כתושה
רבע כוס גבינה בולגרית מפוררת
קליפה מגוררת מלימון אחד
מיץ מחצי לימון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
בגט או כל לחם שאוהבים
אופן ההכנה:
1 מניחים את כל המרכיבים לפי הסדר על צלחת יחסית שטוחה ורחבה.
2 מערבבים ומגישים.
** לבגט כמו בסרטון: פורסים בגט, מברישים בשמן זית וצולים ב-180 מעלות 10 דקות.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!