צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

תכף יהיה כאן נשנוש בטטות קל, בריא וטעים

חוצים בטטות קטנות לאורכן ומערבבים בתערובת של שמן זית, מייפל ותימין. מלח, פלפל, חצי שעה בתנור חם - ויש לכם מנת ירק נהדרת שעם יוגורט דשן יכולה גם לעבוד כארוחה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 09/10/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.7 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

10 בטטות קטנות, חצויות לאורכן

לרוטב:

5 כפות שמן זית

2 כפות סירופ מייפל

מעט עלי תימין

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבטטות. מערבבים כך שהבטטות ייעטפו מכל הכיוונים.

3 מסדרים את הבטטות בתבנית עם החלק החתוך כלפי מטה.

4 צולים חצי שעה, הופכים ומגישים.

נשנוש בטטות קל, מוכן (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
מוכן|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!