אוכל

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית

  1. שעועית ירוקה מוקפצת עם אטריות אורז מלא (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  2. מרק קרם ארטישוק ירושלמי ואפונה ירוקה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  3. מרק אפונה עם חזה אווז (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
  4. פשטידת כרובית (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  5. קציצות בקר ברוטב (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  6. פשטידת נודלס מתוקה (צילום: לירון אלמוג, פשוט לגדל בריא, הוצאת מודן)
  7. מיני פנקייק בטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  8. פשטידת דלורית ובורגול (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  9. לביבות תרד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  10. ממרח קישואים וקשיו (צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב)
  11. שקשוקת עגבניות קלויות (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  12. עוגת נקטרינות ושקדים (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  13. שיפודים עם בשר וירקות (צילום: nattanan726, Istock)
  14. סלט חם או קר של עדשים מונבטות וסלרי (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  15. עוגת תפוזים אישית (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  16. תבשיל קינואה עם עלי סלק ושומר (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  17. אורז מלא מוקפץ עם פלפלים ואפונת שלג (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  18. פסטה עם לבבות ארטישוק וזיתים  (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  19. פאי אפרסמון ושקדים (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  20. ממרח שעועית אזוקי ובטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)