-
-
הזמן עשה רק טוב להיבה של יוסי שטרית
איזה מזל שחזרנו אליה שנתיים אחרי
-
כל הפודיז נוהרים למסעדה הזאת, ובצדק
השף של אברי אולי צעיר, אבל יודע מה הוא עושה
-
להרבה מסעדות יוקרה יש מה ללמוד מהמקום בנתניה
זה כל מה שאפשר לבקש מארוחת צהריים ביום חורף
-
מושיק רוט מביא אבק כוכבים לקהל הישראלי
סוף סוף השף מגיע לקהל עצמו
-
זה כמעט מפעל של איש אחד, והוא נוצץ בלב השוק
לא פלא שהמקום הזה הפך ליקיר המבקרים
-
רק בחיפה מסוגלת להתקיים מסעדה כל כך מקורית
לא כל המנות טובות כמו זו, ועדיין שווה לבוא
-
פוטנציאל יש בשפע, עכשיו רק תממשו אותו
עם קצת השקעה היא תהיה יופי של מסעדה משפחתית
-
מי שמת על סושי חייב לנסות את המקום החדש הזה
תשמעו הרבה על המסעדה הזו בזמן הקרוב, ובצדק
-
בלב יפו יש מסעדה יקרה מאוד וסודית מאוד
יש על מה לעבוד, אבל מה שעובד - עובד מצוין
-
זה כנראה הבראנץ' הכי מיוחד שמוגש היום בארץ
גיל דאהן הגיע לצ'נה ומתקשר מעולה עם הקהל
-
המסעדה הזאת היא יעד להגיע אליו במיוחד
לא חולקים אוכל? המסעדה הזאת תשנה את דעתכם
-
מצאנו כאן את המנה שכו-לם ידברו עליה
LP החדשה המציאה מחדש את אחת המנות המוצלחות
-
לא חשבנו שנתלהב ככה מהמסעדה הזאת
אחרי שנים, הכנרת מתחילה לקיים את ההבטחה
-
אפילו עכשיו מגישים פה את הבשר הכי טוב בארץ
במסעדה הזו מבינים שלוותר זו לא אופציה
-
אחת המסעדות הטובות בארץ היא במקרה גם כשרה
בכל קנה מידה, מדובר במסעדה יפנית פשוט מעולה
-
המקום שהשפים באים אליו כדי לאכול
המחירים נשארו הדבר המסתכל היחיד